«Στον Ολυμπιακό θα διαφημιστεί και θα διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερη μεταγραφή»

Σε ελλαδική ιστοσελίδα με σκοπό να σκιαγραφίσει το προφίλ του Μούσα Αλ Τάμαρι μίλησε ο Γιώργος Κωστή, με αφορμή τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για συμφωνία του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Κύπριος κόουτς που συνεργάστηκε με τον Ιορδανό στους γαλαζοκίτρινους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 23χρονο άσο κι ανέφερε πως θα μπορούσε να πάει νωρίτερα σε ψηλότερο επίπεδο, ενώ πρόσθεσε πως στον Ολυμπιακό ο Τάμαρι θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του, θα διαφημιστεί και θα διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερη μεταγραφή.

Διαβάστε όσα είπε ο Κωστή για τον Τάμαρι…

«Ο Αλ Ταμάρι είναι ένας πανέξυπνος, επαγγελματίας, ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής.Ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Το μεγάλο του προσόν είναι η ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός. Ικανότητα που την συναντάς σε μεγάλους παίκτες. Ο συνδυασμός της ταχύτητας με την τεχνική, τον καθιστά άκρως επικίνδυνο ποδοσφαιριστή για τις αντίπαλες ομάδες…»

Όσο για την θέση που του ταιριάζει καλύτερη μέσα στο γήπεδο;

«Η φυσική του θέση είναι δεξιός εξτρέμ γιατί χρησιμοποιεί πολύ καλά το αριστερό πόδι μπαίνει προς τα μέσα και δημιουργεί ρήγματα με την ταχύτητα και την τελική πάσα.

Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα καλός στις σέντρες τον ευνοεί να παίζει ως δεξιός εξτρέμ με ανάποδο πόδι. Στο αριστερό φτερό εγκλωβίζεται. Μπορεί να παίξει κι ως δεύτερος επιθετικός ακόμα και ως καθαρόαιμος φορ».

Πόσο εύκολο θα΄ναι για τον Αλ Ταμάρι από την στιγμή που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, να επιβιώσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που υπάρχει στο Ρέντη και να καθιερωθεί στους «ερυθρόλευκους»;

«Το σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να΄χει παίξει σε υψηλότερο επίπεδο πολύ νωρίτερα και να μην μείνει για δύο χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι τέτοια η ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακό που θα΄χει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ωστόσο θα πρέπει και ο ίδιος να δουλέψει ακόμα περισσότερο στην ατομική τεχνική, σε θέματα τακτικής και να βελτιώσει το δεξί πόδι του.

Στον Ολυμπιακό θα εξελιχθεί και διαφημίζοντας το όνομά του ακόμα περισσότερο, θα διεκδικήσει μια ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή».