«Στον Ολυμπιακό για 3+2 χρόνια ο Αλ Τάμαρι»

Ετοιμάζεται να πιάσει… λιμάνι ο Μούσα Αλ Τάμαρι. Στα ελλαδικά ΜΜΕ, τονίζεται πως υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ιορδανό άσο για συμβόλαιο διάρκειας 3+2 χρόνια χωρίς να γίνουν γνωστά τα ποσά που θα… τελειώσει η μεταγραφή.

Στο μεταξύ, οι συνάδελφοι στην Ελλάδα, υπογραμμίζουν πως ο Ολυμπιακός δίνει 1.5 εκατομμύριο στον ΑΠΟΕΛ, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια.

Δείτε πιο κάτω αυτούσιο το δημοσίευμα του sport-fm.gr

«Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Μούσα Αλ-Τάαμαρι στον Ολυμπιακό.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του Ιορδανού εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για συμφωνία πενταετούς διάρκειας (3+2 χρόνια) και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα τα ποσά με τα οποία θα κλείσει η μεταγραφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο, αλλά οι Κύπριοι αξιώνουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να ανάψουν το «πράσινο φως».

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2021) δύσκολα θα ρισκάρουν να τον χάσουν μετά τον Ιανουάριο ως ελεύθερο για την μεθεπόμενη χρονιά.

Στο Λιμάνι, τώρα, τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά από το περιβάλλον του Αλ-Τάαμαρι προκύπτει πως είναι έτοιμος να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Επίσης, πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα πρωτοσέλιδα του «Φως των Σπορ» και του «Κόκκινου πρωταθλητή», τα οποία ασχολούνται με τον Μούσα Αλ Τάμαρι.