Στον ΑΠΟΕΛ ετοιμάζουν πλάνο χωρίς τον Τάμαρι

Είναι κακό να στηρίζεσαι πάνω σε έναν παίκτη και στον ΑΠΟΕΛ το έχουν εδώ και καιρό αντιληφθεί. Έτσι, στον Αρχάγγελο έχουν ήδη έτοιμο κι ένα δεύτερο πλάνο το οποίο δεν περιλαμβάνει στην ενδεκάδα τον κορυφαίο τους παίκτη Μούσα Αλ Τάμαρι. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Ιορδανός άσος σύντομα θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος του έχει προσφέρει συμβόλαιο πέντε χρόνων (3+2), ενώ στον ΑΠΟΕΛ θα δώσουν περίπου 1,5 εκατομμύρια…

Η μεταγραφή του Αλ Τάμαρι στον Ολυμπιακό, αν πραγματοποιηθεί φέτος, σίγουρα δημιουργεί νέες προοπτικές για τον ΑΠΟΕΛ και τις σχέσεις του με την ΠΑΕ του Πειραιά. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν χαλάσει πριν από τρία χρόνια όταν ο ΑΠΟΕΛ προτίμησε την Κοπεγχάγη αντί του Ολυμπιακού για να παραχωρήσει τον Πιέρο Σωτηρίου. Αν ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλευτεί τώρα την περίπτωση Τάμαρι, σίγουρα θα αποκαταστήσει και τις σχέσεις του με τον Μαρινάκη και θα μπορέσει να επιλέξει παίκτες που παραχωρεί κάθε χρόνο σε άλλες ομάδες ο Ολυμπιακός.

Οι γρίφοι του Μούσα…

Από τον ΑΠΟΕΛ, διά στόματος Νεκτάριου Πετεβίνου, τονίζουν: «Δεν υπάρχει καμία προθεσμία, ο ίδιος ο Μούσα είπε για τις 5 Ιουλίου. Και ο ίδιος είπε ότι θέλει χρόνο. Δεν υπήρχε κάποιο χρονοδιάγραμμα από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό το χαρακτηρίζω αστείο. Εμένα ο Μούσα μού είπε ότι δεν έχει καμιά επαφή με ομάδα».

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι εξακολουθεί να μιλάει με γρίφους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χθες ο Ιορδανός έγραψε τα ακόλουθα: «Μάθετε στον εαυτό σας να αγνοεί. Δεν αξίζει κάποια απάντηση στα όσα λέγονται».

Γιάκολις συν ένας…

Η περίπτωση να αποχωρήσει ο Τάμαρι είναι πλέον ορατή και το πλάνο για τη δεξιά πλευρά φέρνει κοντά τον Γιάκολις συν ακόμα έναν γρήγορο παίκτη που θα αποκτηθεί στις μεταγραφές. Σημειώνουμε ακόμα ότι δεξιά μπορεί να παίξει και ο Κλωναρίδης.

Δύο επιθετικούς

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε πολλά στην προχθεσινή του συνέντευξη στην Cablenet, κι ανάμεσα σε άλλα παραδέχθηκε ότι ψάχνει για δύο επιθετικούς. Ο ένας θα έρθει σύντομα, ενώ ο δεύτερος μάλλον θα καθυστερήσει. Για τους Σάβιτς – Βούρο, δήλωσε ότι εάν δεν βρουν ομάδα θα τους υπολογίζει στο ρόστερ, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για την επιστροφή του Ζαχίντ.