«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χαντίντα»

Το γεγονός πως στα ρεπορτάζ από το Ισραήλ συμπεριλαμβάνονται ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν κυπριακές ομάδες, είναι σύνηθες φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της ΑΕΚ την οποία εμπλέκει δημοσίευμα από την γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «one.co.il» τονίζει πως η ομάδα της Λάρνακας καλοβλέπει τον αρχηγό της Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. Ο λόγος για τον Γκάι Χαντίντα ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, ωστόσο μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Χαντίτα είναι 25 ετών και όλη του η ποδοσφαιρική πορεία καταγράφεται στο Ισραήλ αφού δεν έχει βγει εκτός συνόρων. Παράλληλα, έχει και πορτογαλικό διαβατήριο. Οι σημαντικές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, είναι μεταξύ άλλων η Χάποελ Τελ Αβίβ από την οποία άρχισε και την καριέρα του, ενώ έπαιξε και σε Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ και Χάποελ Χάιφα.

Στο δημοσίευμα δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν κατατέθηκε πρόταση από την ΑΕΚ, παρά μόνο γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των κιτρινοπράσινων.