«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις συνεχώς…»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση στο ΓΣΠ που έληξε ισόπαλος 0-0.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Ένωση. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος, φτιάξαμε φάσεις, είχαμε καλό ρυθμό, γυροφέρναμε την περιοχή, ψάχναμε λύσεις, δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται να βρεις τον τρόπο να σπάσεις μια πολυπρόσωπη άμυνα. Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις συνεχώς. Έκανε μια καλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Ένωσης, απέκρουσε και το πέναλτι. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, συνεχίζουμε, ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε αλλά οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν από το πώς διαχειρίζονται τα αποτελέσαμτα που δεν θέλουν.

Πάμε στην επόμενη μέρα και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης με την PSV. Είναι η πρώτη φορά που μια κυπριακή ομάδα καλείται να διαχειριστεί τέτοιο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια σε επτά μέρες, πρώτη φορά οι αγώνες των ομίλων είναι συνεχόμενοι. Όμως μπήκαμε στους ομίλους και πρέπει να το διαχειριστούμε. Η ομάδα μπορεί να το κάνει».