Στο περίμενε ο Τιμούρ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και το τεχνικό τιμ δεν έχει καταρτίσει ακόμη το πλάνο προετοιμασίας, ούτε το πότε θα προγραμματιστεί η έναρξή της. Τηρείται ουσιαστικά στάση αναμονής, καθώς αναγκαστικά περιμένουν το πότε και πώς θα ολοκληρωθούν οι φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ποιες θα είναι οι αποφάσεις της UEFA για τα προκριματικά της επόμενης σεζόν.

Πώς δηλαδή θα διεξαχθούν και σε ποιες ημερομηνίες. Να σημειωθεί ότι έγιναν κάποιες ενέργειες ώστε να διαγραφεί η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που κρατάει εδώ και χρόνια λόγω των επεισοδίων στο παιχνίδι με την Ντίλα Γκόρι (απομένει ακόμη ένα παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή της), αλλά δεν φαίνεται πως είναι εφικτό να υπάρξει αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθροΠεριβραχιόνιο
Επόμενο άρθροΌσα δεν φτάνει η αλεπού…
ΑΝΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ
Γεννήθηκε στο Μαρώνι της επαρχίας Λάρνακας. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Frederick και άρχισε την επαγγελματική της πορεία το 2000 από το ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα 92.8». Εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΡΙΚ, LTV και Plus Tv. Στον έντυπο Τύπο είχε συνεργασίες με το αθλητικό περιοδικό «Shoot & Goal», την εβδομαδιαία εφημερίδα Mega Sport κ.ά. Από τον Αύγουστο του 2004 ανήκει στο μόνιμο δυναμικό του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Πολίτης». Σχεδόν 16 χρόνια αφού το σημαντικότερο της κριτήριο σε μια δουλειά, είναι το καλό κλίμα. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Λάρνακα, είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.