Στο μυαλό του Μπεργκ – Πώς θα αντικαταστήσει τις απώλειες που έφερε ο κορωνοϊός

Οι σκέψεις του Νορβηγού τεχνικού...

Ενώπιων της πιο μεγάλης πρόκλησης της ιστορίας της βρίσκεται απόψε η Ομόνοια. Οι πράσινοι φιλοξενούν τον Ολυμπιακό Πειραιώς (22:00, ΓΣΠ), με τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ να πονοκεφαλιάζει για την παράταξη της ενδεκάδας.

Είναι αντιληπτό πως ο Νορβηγός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες κάποιων παικτών. Σίγουρα είναι κάτι που δεν είχε στο μυαλό του αμέσως μετά το τέλος του επαναληπτικού της περασμένης Τετάρτης, ωστόσο πρέπει να ζήσει μ’ αυτό. Εκτός των άλλων, το γεγονός πως οι πράσινοι οφείλουν να είναι πιο επιθετικοί, αφού καλούνται να ανατρέψουν το σκορ, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως στη μεσοεπιθετική γραμμή θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τώρα, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χούμποτσαν έχει περισσότερες πιθανότητες απ΄ ό,τι ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Γιαν Λέτσιακς θα παραμείνει στη θέση του. Οι Λανγκ και Λούφτνερ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και θα έχουν και πάλι πολύ δύσκολο έργο.

Στο κέντρο θα δούμε το δίδυμο Βίτορ Γκόμες και Κούσουλο, με τον Μποτεάκ να έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Παπουλής εκτιμούμε πως θα μεταφερθεί στο αριστερό άκρο και στο δεξί άκρο της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Ασαντέ, αν και ελπίδες να παίξει στον χώρο αυτό έχει και ο Μαυρίας.

Τώρα, για την κορυφή της επίθεσης, με δεδομένο πως ο Σενέ δεν είναι εντελώς καλά, θα «κοντραριστούν» Κακουλλής και Ντούρις, με τον νεαρό Κύπριο επιθετικό να έχει κάπως αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.