«Στο Κολόσσι ο Κίρζης – Δεν υπάρχει καν σκέψη για μεταγραφές»

Για το ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ, την προσαρμογή του Γιάννη Πετράκη και τα σενάρια των μεταγραφών μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούιος Κωνσταντίνου.

«Ντέρμπι στο 50-50 που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποτέ δεν κερδίζει αυτός που τα προγνωστικά είναι με το μέρος του. Θα κερδίσει αυτός που θα κάνει λίγα λάθη και θα έχει τη τύχη με το μέρος του. Εμείς προετοιμαζόμαστε με καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνατότητες μας. Εκτός θα είναι οι Πέδρο, Λάρσον και ο Κατελάρης, ενώ περιμένουμε τον Αγκίρε», είπε αρχικά και για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Ο κύριος Πετράκης έχει το ελεύθερο να δουλέψει όπως θέλει στο Κολόσσι. Πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και να συνδυάζει τη φιλοσοφία  του με νίκες για να μπορέσουμε να μείνουμε ψηλά μέχρι το τέλος», πρόσθεσε για τον κύριο Πετράκη και τη φιλοσοφία του.

«Δεν θα επιτρέψουμε να μιλήσουμε για θέματα προγραμματισμού. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μία σειρά δύσκολων αγώνων και πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι. Έχουμε ακόμα Νοέμβριο και αν αρχίσουμε από τώρα να λέμε για τον Ιανουάριο… Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών και δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να βρούμε κάποιο θέμα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν σκέψη. Θέλει χρόνο ο Πετράκης για να βρει τα λάθη και να ζητήσει κάτι από τη διοίκηση», πρόσθεσε για τις μεταγραφές.

«Θα υπάρχει προπόνηση και σήμερα και αύριο και θα βρίσκεται εκεί και ο πρόεδρος. ΤΟ συνηθίζει να πηγαίνει στις τελευταίες δύο προπονήσεις», είπε εν κατακλείδι ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων.