Οριστικά στην Ίντερ ο Βαγιαννίδης

Οριστικά και αμετάκλητα ποδοσφαιριστής της Ίντερ για την επόμενη τετραετία θα είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά και την τελική συνάντηση που έγινε την Τετάρτη.

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ για τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να θεωρείται οριστικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Η αρχική συμφωνία με τους «νερατζούρι» που είναι γνωστή εδώ και καιρό, σφραγίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι που έτρεξαν την σπουδαία αυτή μεταγραφή (Βρύζας-Διαμαντόπουλος) με την πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα την μητέρα του.

Ο νεαρός άσος θα μεταβεί στην έναρξη της νέας σεζόν στο Μιλάνο για να ακολουθήσει την προετοιμασία της Ίντερ και ο τεχνικός του συλλόγου, Αντόνιο Κόντε, θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει το άμεσο μέλλον του στην ομάδα. Οι απολαβές του θα αγγίζουν ετησίως τις 300.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει περίπου 400.000 ευρώ από τα «τροφεία» του 18χρονου αμυντικού, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που φεύγει από το τριφύλλι για να παίξει στην Ίντερ. Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης το καλοκαίρι του 2003.

Πηγή: Gazzetta.gr