«Στην Ευρώπη δεν υπάρχει φαβορί, δεν μπορείς να θεωρήσεις αποτυχία έναν αποκλεισμό»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού κόντρα στην Βλάζνια. Ο Βόσνιος τεχνικός, παρά το 1-0 του πρώτου αγώνα, δεν θεωρεί πως υπάρχει φοβορί, θέλοντας να στείλει μήνυμα στους παίκτες του πως πρέπει να είναι σοβαροί για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Στην Ευρώπη δεν υπάρχει φαβορί. Είναι δύο παιχνίδια, έγινε το πρώτο, τώρα έχουμε το δεύτερο. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, θα τα δώσουμε όλα να προκριθούμε. Έχουμε κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες, όπως ο Μηνάς, ο Φραντζής, ο Ανδρέου, ο Παπαφώτης δεν είναι ακόμα έτοιμος και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Άντονι Γεωργίου. Αυτά όμως είναι συνηθισμένα. Έχω εμπιστοσύνη σε όσους παίξουν αύριο, θα τα δώσουν όλα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το αν θα παίξει άμυνα: «Έχουμε πλάνο πως θα παίξουμε. Σίγουρα δεν μπορείς να περάσεις παίζοντας μόνο άμυνα. Στο ποδόσφαιρο για να διακριθείς, πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο, να κάνεις ευκαιρίες. Σίγουρα θα θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το πλάνο μας».

Για την καυτή έδρα της Βλάζνια: «Ξέρουμε πως είναι καυτή έδρα, όμως περιμέναμε ένα χρόνο να παίξουμε με κόσμο. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με κόσμο. Έχουμε την εμπειρία για να κάνουμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι».

Αν είναι αποτυχία ένας αποκλεισμός: «Δεν υπάρχει φαβορί, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο και δεν μπορείς να θεωρήσεις αποτυχία έναν αποκλεισμό. Όμως δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό, θέλω να παίξουμε καλά και να περάσουμε».