Ανακοίνωσε Κκαρά με αποθεωτικά λόγια η Ένωση

Προπονητής της Ένωσης με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Μάριος Κκαράς.

Η ομάδα του Παραλιμνίου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κύπριο κόουτς που αποτελεί γέννημα θρέμμα των βυσσινί και, όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, είναι μια από τις πιο ηγετικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας τους.

Παράλληλα τονίζεται πως όποτε του ζητήθηκε προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα και τώρα είναι η ώρα να ηγηθεί της προσπάθειας, με την Ένωση να εκφράζει σιγουριά πως θα την οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία Ε.Ν.Π. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Μάριου Κκαρά στην θέση του προπονητή.

Ο Μάριος Κκαράς αποτελεί γέννημα θρέμα της ομάδας μας αγωνιζόμενος για 20 και πλέον χρόνια με τα βυσσινί και αποτελώντας μία από της πιο ηγετικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας μας.

Ο ακαίρεος χαρακτήρας του και ο δυναμισμός που τον διακατέχει είμαατε σίγουροι θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα στο να δημιουργήσουμε το σύνολο που όλοι θέλουμε στο Παραλίμνι.

Ο Μάριος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας όποτε και αν του ζητήθηκε και τώρα θεωρούμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ηγηθεί της όλης προσπάθειας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Κκαρά καλή αρχή και είμαστε σίγουροι θα οδηγήσει την ομάδα μας σε πολλές επιτυχίες.