Στην άκρη οι… εντυπώσεις

Η προσπάθεια ενίσχυσης της Ομόνοιας είναι σε στάδιο αναμονής αφού μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Οκριασβίλι, η ομάδα προγραμματισμού τηρεί σιγή ιχθύος και δεν προέκυψε κάτι νέο. Άλλωστε και πιο παλιά, λίγα πράγματα έβγαιναν προς τα έξω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα. Κάθε άλλο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Νεόφυτος Λάρκου, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης αλλά και η διοίκηση είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Ήταν έτοιμοι και είχαν εναλλακτικές επιλογές ενώ είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι. Η περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ είναι μία από αυτές αλλά δεν προχώρησε αρκετά, παρά τις πληροφορίες που λένε περί συγεκριμένης πρότασης. Προτεραιότητα στην Ομόνοια έχουν οι κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Δεν τους ενδιαφέρει στο παρόν στάδιο να κερδίσουν επικοινωνιακά αλλά να δώσουν στην τεχνική ηγεσία τις επιλογές εκείνες που θα δώσουν άλλη δυναμική τόσο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όσο και μετέπειτα στις εγχώριες. Υπάρχει ένα δεκαήμερο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η οποία αρχίζει στις 21-25 Ιουνίου στην Κυπερούντα και έπειτα η ομάδα θα μεταβεί στο Αθλητικό κέντρο «Binkowski» στο Κιέλτσε της Πολωνίας από τις 28 Ιουνίου μέχρι της 9 Ιουλίου.

Για την ώρα έχουν γίνει δύο κινήσεις. Η μία αφορούσε την άμυνα με την απόκτηση του Έκτορ Γιούστε και η άλλη το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής με τον Πάρη Ψάλτη. Πέραν του ακραίου επιθετικού που θα παίζει και ως επιτελικός, η άλλη προσθήκη θα αφορά και πάλι το άκρο της επίθεσης ενώ η άλλη θα είναι στον ανασταλτικό χώρο του κέντρου. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ, όλα μπορούν ν’ ανατραπούν από μέρα σε μέρα, ειδικά από τη στιγμή που παίκτες της ομάδας είναι στα ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Προηγούμενο άρθροΔεν τον ξεγράφουν στην Ανόρθωση
Επόμενο άρθροΠεριμένουν τον προπονητή για εξελίξεις
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.