Στην ΑΕΛ μέχρι το 2022 ο Ντανίλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και επίσημα είναι ο Ντανίλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων.

Ο Ντανίλο είναι 30 ετών, προσφέρει κυρίως ως δεκάρι, ενώ ανταποκρίνεται κατ΄ανάγκη και στα δύο άκρα και στην ΑΕΛ ευελπιστούν να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι.

Έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Στάνταρ Λιέγης και του Άγιαξ. Η καριέρα του άρχισε να ανεβαίνει από τη Σταντάρ Λιέγης και μετά, έχοντας περάσει από Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Μορντόβια, Ντνίπρο, Αντάλιασπορ, Αλ Ουάντα και Δυναμό Μίνσκ.

Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου με βελγικό διαβατήριο Ντανίλο μέχρι το 2022.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος ταξίδευσε στην Ευρώπη από νεαρή ηλικία και εντάχθηκε αρχικά στην ακαδημία της Στάνταρ Λιέγης. Αμέσως επιλέχθηκε από την Ακαδημία του Άγιαξ όπου αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες μέχρι την Κ21.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ, την Μορντόβια, την Ντίνμπρο, την Αντάλιασπορ, την Αλ Ουάντα και την Ντινάμο Μίνσκ.

Ο Ντανίλο πολιτογραφήθηκε στο Βέλγιο και αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές της χώρας, εκτός από την αντρική ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Ντανίλο στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας».