Στενή και αποδοτική η συνεργασία ΚΟΑ με το Τμήμα Φυλακών

Την πλήρη ικανοποίηση του για τη στενή και αποδοτική συνεργασία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού με το Τμήμα Φυλακών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης κατά την επίσκεψη στο Τμήμα Φυλακών, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του Τμήματος Άννας Αριστοτέλους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας του Τμήματος Φυλακών με τον ΚΟΑ που στόχο έχει την υγιή απασχόληση των κρατουμένων και την ομαλότερη επανένταξη τους στην κοινωνία.

Ο κ. Μιχαηλίδης επισκέφθηκε όλους τους χώρους εκγύμνασης στις Φυλακές και σε δηλώσεις του συγχάρηκε τη διευθύντρια του Τμήματος και τους συνεργάτες της για το αξιόλογο έργο που επιτελούν, ενώ συγχάρηκε και τους γυμναστές του ΑΓΟ  που έχουν την ευθύνη εκγύμνασης των κρατουμένων.

Ο κ. Μιχαηλίδης  αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας, με την οποία εδραιώνεται ο αθλητισμός στο Τμήμα Φυλακών, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής του για την παροχή ευκαιριών άθλησης σε όλους τους πολίτες, επενδύει τα τελευταία χρόνια σε καινοτόμα προγράμματα και δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό.

Το αρχαίο ρητό «νους υγιής, εν σώματι υγιή» μετουσιώνεται σε πράξη στην άριστη συνεργασία του ΚΟΑ και του Τμήματος Φυλακών, που στόχο έχει τη συμμετοχή όλο και περισσότερων κρατουμένων στα αθλητικά προγράμματα.

Τον πρόεδρο του ΚΟΑ συνόδευαν η προϊστάμενη του ΑΓΟ Έφη Μούζουρου και ο λειτουργός Πάμπος Δημητριάδης.

Η διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών Άννα Αριστοτέλους απένειμε στον κ. Μιχαηλίδη αναμνηστική πλακέτα εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της για τη στενή και αγαστή συνεργασία των δύο οργανισμών.