Σταματούν οι έρευνες για «μυστικό έγγραφο» του Ρονάλντο

Οι έρευνες της εισαγγελίας του Τορίνο σταμάτησαν να ψάχνουν για το έγγραφο που αποδεικνύει την παράνομη οικονομική συναλλαγή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές στην Ιταλία, υπάρχουν τηλεφωνικές υποκλοπές όπου οι διευθυντές της Γιουβέντους μιλούν για ένα «έγγραφο που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε», αλλά οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμη το έγγραφο. Πάντως, οι ιθύνοντες της Γιουβέντους που ανακρίθηκαν από τον εισαγγελέα, φέρεται να απέτυχαν να εξηγήσουν τη φύση της συμφωνίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Εισαγγελία του Τορίνο θα μπορούσε να ανακρίνει τον Πορτογάλο αστέρα στο πλαίσιο της έρευνας για φορολογικές απάτες που αφορούν την Γιουβέντους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε σημερινό (06/12) δημοσίευμά της η «calciomercato.it» οι εισαγγελείς δεν θα προχωρήσουν στην αναζήτηση του «μυστικού εγγράφου», που θα αποδείκνυε την παράτυπη οικονομική συναλλαγή του Ρονάλντο με τη Γιουβέντους. Από την άλλη όμως αν το συγκεκριμένο φτάσει στις δικαστικές αρχές με άλλο τρόπο, τότε θα καταγραφεί και η υπόθεση θα ανοίξει ξανά.

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι το κλείσιμο των ερευνών για την Γιουβέντους αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες νέες ανακριτικές πράξεις, ενώ η «Γηραιά Κυρία» κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο.