Στα… φόρτε του ο προγραμματισμός!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην ΑΕΚ. Παρόλο που ο τεχνικός διευθυντής Άρναλ Κόντε βρίσκεται στην Ισπανία, εργάζεται πυρετωδώς πάνω στα θέματα προγραμματισμού προκειμένου να ολοκληρώσει όσο γίνεται πιο σύντομα τις εκκρεμότητες.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ πάτησαν γκάζι με στόχο να αποφευχθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής κούνησαν μαντίλι οι Απόστολος Γιάννου, Λουίς Σάστρε και Τέτε, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία για ακόμα έναν χρόνο με τον Ακοράν Ρέγιες και αποκτήθηκε ο επιθετικός Ανδρέας Μακρής.

Οι εκκρεμότητες ωστόσο παραμένουν πολλές. Πρωτίστως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οριστικά οι περιπτώσεις των Χέφελ και Μοϊσόφ, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν. Παρόλο που φαντάζει απομακρυσμένο το ενδεχόμενο οι δύο αυτοί παίκτες να συνεχίσουν στην ομάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις παραμένουν ανοιχτές.

Ο Μάριος Αντωνιάδης επέστρεψε από τον δανεισμό του και θα είναι στην ομάδα τη νέα περίοδο, αφού είναι απαραίτητο το κυπριακό στοιχείο. Αντίθετα, δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσουν οι Ραούλ Ρουίζ και Νάτσο Κάσες, οι οποίοι επιστρέφουν κι αυτοί από δανεισμούς.

Ο Φακούντο Γκαρσία, ο οποίος τη λήξασα περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Λεγανές, επιστρέφει στην Ισπανία, ενώ θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο στο «Αρένα» ο επιθετικός Χοσέ Ναράνχο, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από την Τενερίφη.

Εκτός, όμως, από τις πιο πάνω περιπτώσεις, ο Κόντε εξετάζει και τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Μάλιστα, οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για κίνηση-έκπληξη που ετοιμάζει ο τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων. Ίδωμεν…