Σωστά μέτρησε το γκολ της Ομόνοιας και δεν πήραν κόκκινη Τσέποβιτς, Νταουσβίλι;

Η αξιολόγηση του Νίκου Σάββα για τον Ισπανό διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια

Εξαιρετική διαιτησία έκανε στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος», ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια, ο Ισπανός ρέφερι Pizarro Gomez, σύμφωνα με την ανάλυση στην ιστοσελίδα μας, gipedo.politis.com.cy, από τον πρώην διαιτητή και συνεργάτη της εκπομπής «Derby», Νίκο Σάββα.

«Στο πρώτο ημίχρονο έχει δώσει έξι παραβάσεις και μία κίτρινη κάρτα και με το τέλος του αγώνα είχαμε συνολικά έξι κίτρινες σε 15 παραβάσεις.

75’ – Έχει παρατηρήσει τον Τσέποβιτς για πάτημα σε αντίπαλο, ενώ έχει κίτρινη κάρτα. Σωστά δεν έχει δώσει δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας γιατί ναι έχει πατήσει τον παίκτη της Ανόρθωσης αλλά είναι την στιγμή που προσπαθεί να στηριχθεί στο έδαφος και δεν υπάρχει καμία σκόπιμη ενέργεια από τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας για να του δοθεί κίτρινη η οποία θα είχε ως συνέπεια την αποβολή του.

78’ – Γκολ για Ομόνοια και έλεγχος από το VAR. Τη στιγμή που κάνει την μπαλιά ο Σέχου στην επανορθωτική περιοχή της Ανόρθωσης, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια περνά η μπάλα από το κεφάλι του Μποτεάκ ο οποίος δεν την έχει αγγίξει και καταλήγει στον Τσέποβιτς ο οποίος σημειώνει το γκολ. Εάν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να έχει αγγίξει την μπάλα ο Μποτεάκ τη στιγμή που η μπάλα είναι πάνω από το κεφάλι του, ο Τσέποβιτς βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τον Ρισβάνη. Σωστά έχει μετρήσει το γκολ.

90’ – Κίτρινη κάρτα στον Νταουσβίλι. Σωστά έχει δώσει την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, ο οποίος έχει πηδήξει με ανοικτό χέρι και το οποίο κτυπά τον Κακουλλή στο κεφάλι. Εάν ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έδειχνε κίνηση πρόθεσης στο κτύπημα του στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας τότε ο διαιτητής θα είχε το δικαίωμα για κόκκινη κάρτα».