Σωφρόνης: «Είναι κάτι που θέλω να το βάλω στα αποδυτήρια»

Την πρώτη του νίκη με τον Σωφρόνη Αυγουστή πήρε ο ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Στις δηλώσεις του ο Κύπριος τεχνικός σημείωσε ότι ο θεσμός είναι ένας στόχος που έχουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το κύπελλο. Καταφέραμε και κερδίσαμε και είχαμε και κάτι πολύ σημαντικό, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Τα δυο γκολ θα μας δώσουν μεγάλη βοήθεια στην συνέχεια. Πολύ σημαντικό κομμάτι ο κόσμος, σε κάποιες στιγμές μας βοήθησε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ενώσουμε όλα τα κομμάτια της ομάδας, όλοι μαζί να ξεκινήσουμε τη δική μας αντεπίθεση από το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει».

Τι κρατάει από την πρώτη νίκη: «Ήταν ξεκάθαρο. Την ομαδικότητα, το ομαδικό πνεύμα, το μηδέν πίσω. Ο κόσμος ήταν μαζί με την ομάδα παρόλο που είναι πικραμένος και τους ευχαριστούμε».

Για τον τρόπο που πανηγυρίστηκε το πρώτο γκολ: «Είναι κάτι που θέλω να το βάλω στα αποδυτήρια και εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα, ήρθαν παίκτες στην τελευταία στιγμή. Σίγουρα λείπει η ομοιογένεια, αυτό θα το χτίσουμε με τα αποτελέσματα»

Τι θα βελτιώσει το επόμενο διάστημα: «Πρέπει να βλέπουμε μπροστά όχι πίσω. Σημαντικό ότι δείξαμε βελτίωση. Πρέπει να χτίσουμε στην βελτίωση, στην ομαδικότητα και να έχουμε μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης»

Για τους Οκριασβίλι και Κβιλιτάια: «Θα αξιολογούνται μέρα με τη μέρα. Ο Οκριασβίλι είναι σε καλύτερη κατάσταση και νομίζω θα είναι μαζί μας την Δευτέρα».

Αν υπάρχει περίπτωση μιας τελευταίας μεταγραφής: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον πρόεδρο και από εμένα αλλά δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή. Αν δεν γίνει κάτι, πρέπει να βρούμε λύσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Πρέπει να τα βλέπουμε θετικά τα πράγματα».