«Σκούπα» που… στοιχίζει, τα συμβόλαια στον ΑΠΟΕΛ

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά-πολλά. Στον ΑΠΟΕΛ θα γίνουν πολλές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι. Μπορεί ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση, να ανάφερε ότι όλοι θα πρέπει να αποδείξουν στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι μπορούν να παίξουν στον ΑΠΟΕΛ, όμως ας μην γελιόμαστε, δύσκολα επιβιώνει στον Αρχάγγελο μεγάλο μέρος του ρόστερ.

Αν θέλουν τουλάχιστον στην ομάδα της Λευκωσίας να έχουν και δεύτερη τραγική χρονιά, όπως τη σημερινή.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολα όσον αφορά τον τομέα των αποδεσμεύσεων. Ελάχιστων παικτών το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με το τέλος της χρονιάς. Και μάλιστα μερικοί από αυτούς, θα θέλουν να τους κρατήσουν στον ΑΠΟΕΛ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, λοιπόν, λήγουν τα συμβόλαια των Ζαχίντ, Μερκή, Πρινιωτάκη και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Ανουάρ από την Βαγιαδολίδ. Επίσης, με τον Ενσούε υπάρχει όρος ανανέωσης με βάση τις συμμετοχές του.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν ή και ακόμη περισσότερο.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ανήκουν στον ΑΠΟΕΛ οι Σίλβα, Ζόρζε, Σάβιτς, Σιέλης, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι, Koκκινόφτας, Κλωναρίδης, Λουντέμο, Νούχιου, Μπεν Σαχάρ και Γκάρνερ.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2023 δεσμεύονται οι Ουζόχο, Γουίλερ, Ζαμπάλα, Μπερν, Εφραίμ, Εντονγκαλά, Γαβριήλ, Σατσιάς, Κούτσακος και Τσιλιγκίρης.

Διάρκεια γι’ άλλα τρία χρόνια (σ.σ. μέχρι το καλοκαίρι του 2024) έχει το συμβόλαιο των Κάρλος Ντίας και Αποστολάκη.