Σκόραρε και… ξεμπλόκαρε

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είδε με ευχαρίστηση στον προχθεσινό αγώνα τους δύο από τους επιθετικούς της ομάδας να σκοράρουν. Αναφερόμαστε στον Μπακαλί Νταμπό και στον Ραντζέλο Γιάνγκα, ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και σκόραρε το δεύτερό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το προχθεσινό ήταν μόλις το πρώτο γκολ του Νταμπό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουν στις τάξεις της ομάδας, ότι θα τον «μπολιάσει» ψυχολογικά για να σκοράρει συχνότερα.

Επίσης, την πιο μεστή και παραγωγική του εμφάνιση έκανε και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Νταμπό στη φάση του 0-1. Ο Ελλαδίτης διεθνής είναι πιο ποιοτικός παίκτης από τον Φιλιώτη. Λόγω του ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το καλοκαίρι ήταν αναπληρωματικός ή εκτός αποστολής σε κάποια παιχνίδια.

Ο παίκτης που συνεχίζει να δίνει μεγάλες βοήθειες και έχει κερδίσει με την αξία του θέση βασικού είναι ο Φάνος Κατελάρης. Για δύο λόγους παρουσιάζεται τόσο βελτιωμένος ο Κύπριος διεθνής. Το ότι τον πιστεύει ο Τσόρνιγκερ, αλλά και το ότι έχει δίπλα του έναν παίκτη με σπουδαία προσωπικότητα, όπως ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.