Σκέψεις για Σλοβενία – Kαμία ανησυχία για Κίκο και τα δεδομένα για Ακιντόλα

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα αποφασιστεί εάν η Ομόνοια θα μεταβεί στο εξωτερικό για προετοιμασία και πού, αν και με την πανδημία να είναι ακόμα στη ζωή μας τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο και όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή.

Η πρώτη σκέψη που υπάρχει είναι για μετάβαση της ομάδας στη Σλοβενία, σε προπονητικό κέντρο στο οποίο δεν πήγε ξανά η Ομόνοια αφού τις περισσότερες φορές ο προορισμός ήταν η Πολωνία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν όπως είπαμε σε λίγες μέρες καθώς θα πρέπει οι ιθύνοντες να διευθετήσουν τη διαμονή, τα μεταφορικά αλλά και να προγραμματίσουν φιλικά παιχνίδια αφού γι’ αυτόν τον λόγο κυρίως θα πάνε στο εξωτερικό ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Champions League (18-19 Αυγούστου).

Αυτήν την εβδομάδα η προετοιμασία συνεχίζεται στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα το σκηνικό θα μεταφερθεί στην Κυπερούντα.

Τον θέλουν, αλλά…

Η Ομόνοια, παρά το γεγονός ότι η Μίντιλαντ ζήτησε τον Νταβίντ Ακιντόλα στην προετοιμασία της, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πείσει τη δανέζικη ομάδα να τον κάνει δικό της όσο πιο σύντομα γίνεται. Τον θέλουν πολύ οι πράσινοι, με τον Χένινγκ Μπεργκ να στηρίζεται πολύ πάνω του, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Είναι μια περίπτωση που δεν εξαρτάται από την Ομόνοια και εφόσον η Μίντιλαντ επιμείνει να τον τσεκάρει και μετά να αποφασίσει, ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του θα κινηθούν σε άλλες περιπτώσεις μιας και μέχρι τότε η Ομόνοια θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η προετοιμασία της Μίντιλαντ για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου μιας και μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Καμία ανησυχία

Τα διαδικαστικά θέματα που υπάρχουν όσον αφορά την περίπτωση του Κίκο δεν τους ανησυχούν και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέχρι την Παρασκευή ο Πορτογάλος αριστερός ακραίος αμυντικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους και θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη μετά τον Φώτη Παπουλή. Ο Κίκο τα έχει βρει σε όλα με την Ομόνοια αλλά πρέπει να διευθετηθεί μια μικρή εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό.