«Σκανάρει» την Ομόνοια, αγώνας δρόμου για τρεις

Με τα… μούτρα στη δουλειά έπεσε ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

Ο Βόσνιος τεχνικός και οι συνεργάτες του μελετούν προσεκτικά τους αγώνες των πρασίνων και ετοιμάζουν το πλάνο τους με σκοπό να κτυπήσουν τον αγώνα στο ΓΣΠ και να επωφεληθούν από τα σημάδια κούρασης που ενδεχομένως θα βγάλει η Ομόνοια μετά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Ο Βόσνιος τεχνικός μελετώντας το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ στη Λάρνακα, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που αυτή παρουσίασε. Ωστόσο, επισήμανε τους τομείς που θα πρέπει η ομάδα άμεσα να βελτιωθεί προκείμενου να μην… πετάξει άλλους βαθμούς.

Ο τεχνικός των «Λεόντων» θέλει τους παίκτες του πιο συγκεντρωμένους με σκοπό να αποφεύγονται επιπόλαια λάθη στην άμυνα και πιο αποφασιστικούς στην επίθεση ώστε να αξιοποιούνται και να μετατρέπονται σε γκολ οι πολλές φάσεις που δημιουργούνται.

Ειδικά στα ντέρμπι, αν η ΑΕΛ θέλει να παίρνει το μέγιστο, τότε θα πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που βρίσκει. Αυτό δεν έγινε ούτε με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ούτε και με την ΑΕΚ.

Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους τραυματίες. Σίγουρα δεν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με την Ομόνοια οι Έουλερ Σίλβα και Αντρίγια Μάιντεβατς. Από εκεί και πέρα, αγώνα δρόμου θα κάνουν οι Αβραάμ, Γκαζαριάν και Μπουνόζα, ενώ, όπως όλα δείχνουν, ο Τόρες θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ.