Σήμερα τα σπουδαία, «περιμένει κλήση» ο Ντέλετιτς

Εντός της ημέρας πιθανότατα θα προκύψει η ανακοίνωση του Απόλλωνα για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο 33χρονος Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Λεμεσού, κάτι που αναμένεται πως θα επιτευχθεί μετά από τις τελικές επαφές που θα πραγματοποιήσει με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη.

Το γεγονός πως δεν έπεσαν από χθες οι υπογραφές στο συμβόλαιο του έμπειρου άσου με τους κυανόλευκους, έχει να κάνει και με το ότι θα πρέπει να περάσει από εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πως έχει ξεπεράσει 100% τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια.

Αν όλα πάνε καλά και σε αυτό το κομμάτι, τότε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας ο Απόλλωνας θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ελλαδίτη επιθετικού.

Την ίδια ώρα το όνομα του Μίλος Ντέλετιτς συνεχίζει να παίζει στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα (όπως και σε αυτό της ΑΕΛ) και μάλιστα λέγεται πως ο ποδοσφαιριστής περιμένει τους κυανόλευκους να τον καλέσουν να έρθει στην Κύπρο. Επίσης, φαίνεται πως ο  26χρονος Σέρβος επιθετικός είναι πολύ θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού.

  • Σήμερα στις 19:00 ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα σε φιλικό παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης».