Σήμερα η απόφαση για τον Πάμπο

Ίσως προβεί σε αλλαγή στη τεχνική ηγεσία...

Στην πρωινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας θα παρθεί απόφαση για το αν θα πορευθεί με τον Πάμπο Χριστοδούλου ή θα δώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας σε άλλον.

Στην τετράωρη ψεσινή συνεδρία, λέχθηκαν διάφορες απόψεις από τα μέλη του δ.σ, για τη μέχρι τώρα πορεία, η οποία ασφαλώς είναι τραγική με μόλις μία νίκη σε οκτώ αγώνες και την ομάδα να είναι στην τελευταία θέση του πίνακα. Σαφώς σε αυτό το διάστημα η Νέα Σαλαμίνα είχε να διαχειριστεί το μεγάλο κακό που την βρήκε με τον κορωνοϊό και κάπου χάλασε η όλη κατάσταση. Δεν το βάζουν κάτω ως δικαιολογία αλλά ως μία παράμετρο που τη λαμβάνουν υπόψιν.

Αυτό που βγαίνει από τις τάξεις της ομάδας είναι πως ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ένας προπονητής που στάθηκε άτυχος και χάθηκαν βαθμοί και με διαιτητικές αποφάσεις, αλλά υπάρχει η τάση πως μία αλλαγή προπονητή ίσως βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα και έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να η λυθεί η συνεργασία με τον Κύπριο τεχνικό.

Περισσότερα πάντως θα γνωρίζουμε γύρω στο μεσημέρι, αν και ήδη βγήκαν κάποια ονόματα προς τα έξω για τη διαδοχή του (Γιανέσκι – Δαμιανού).