«Σημαντικός για την ομάδα ο Κούσουλος. Σημασία έχουν τα αποτελέσματα»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα των πρασίνων και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, στάθηκε στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως πάντα το αποτέλεσμα είναι ότι πιο σημαντικό.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και αν θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα λόγω των πλέι οφ: «Όπως σε κάθε φορά, θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ θα είναι περίπου το ίδιο σχετικά με την απόδοση, λόγω του ότι υπάρχει πάντα ο ανταγωνισμός. Τα ντέρμπι είτε είναι για τα playoffs είτε για την κανονική διάρκεια, παραμένουν μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω θα είναι το ίδιο όπως πριν».

Για τα κλειδιά της επιτυχίας στο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο. Κάθε φορά που παίζουμε απέναντι στην Ανόρθωση, είναι κλειστό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω τα πήγαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, αλλά δεν θα είμαστε τέλειοι για 90 λεπτά σε κάθε αγώνα. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλες φάσεις. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη και ως ένα σημείο με την απόδοση».

Για τον Κούσουλο: «Παίζει πολλά παιχνίδια για εμάς τώρα. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, κάνει καλή δουλειά και χρειάζεται να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Εφόσον το κάνει αυτό, είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το αν το αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερη σημασία από την απόδοση: «Θεωρώ δεν υπάρχει καμία διαφορά τώρα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα είναι πάντα τα πιο σημαντικά. Γνωρίζουμε ότι όσο καλύτερα αποδίδουμε, έχουμε καλύτερες πιθανότητες να έχουμε καλά αποτελέσματα».