«Σημαντική νίκη, αλλά δεν χαλαρώνουμε…»

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΛ απέναντι στην Ανόρθωση, δημοσιεύει η ομάδα της Λεμεσού. Στην κάμερα των γαλαζοκιτρίνων μίλησαν οι Τεσέιρα, Νταβόρ και Ράσο.

Τεσέιρα: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Δουλέψαμε σκληρά για αυτή την νίκη και είναι η πρώτη σε ντέρμπι. Είμαστε χαρούμενοι αλλά πλέον συγκεντρωθήκαμε στον αγώνα της Τετάρτης που είναι ένας επίσης σημαντικός αγώνας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και πάλι».

Νταβόρ: «Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς, όχι μόνο γιατί ήταν η πρώτη σε ντέρμπι. Έχουμε τον στόχο μας κι αυτός είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα. Ήταν σημαντικός αγώνας, μετά από την ήττα του τελευταίου αγώνα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, είμαστε όλοι ενωμένοι. Κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης».

Ράσο: «Γνωρίζαμε από την αρχή τι θέλαμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο και αυτά που μας είπε ο προπονητής όλη την εβδομάδα. Μπήκαμε στο γήπεδο και δείξαμε σε όλους τι θέλαμε, δείξαμε χαρακτήρα, κερδίσαμε τον αγώνα, αλλά δεν χαλαρώνουμε καθώς έχουμε άλλον έναν αγώνα την Τετάρτη που είναι σημαντικός και ξέρουμε το στόχο μας».