Σεραφείμ: «Να μη μηδενίζουμε, θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την ήττα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στη Λάρνακα με 4-0 για τη 13η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε…

Το αρχικό του σχόλιο: «Πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο. Είναι ένα δύσκολο βράδυ. Ήρθαμε με φιλοδοξίες για να κερδίσουμε αλλά στην ουσία δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τίποτα. Είχαμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση της ΑΕΚ, να κρατήσουμε μπάλα και δεν δημιουργήσαμε κανένα κίνδυνο. Το δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και στον σχηματισμό με την ελπίδα να μπορέσουμε να σκοράρουμε για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε τελικές όμως με δύο τραγικά λάθη η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει άλλα δύο γκολ και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Δεν πρέπει να μηδενίζουμε την προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλό υλικό και πιστεύω πως μέσα από αυτή την ήττα θα βγούμε πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ξανά ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο και να είναι βέβαιοι πως στο μέλλον θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί».

Αν ήταν τόσο καλή ή ΑΕΚ ή δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πολύ βελτιωμένη και το έδειξε και με τον Εθνικό, σήμερα θεωρώ ήταν ακόμη καλύτερη, μας πίεσε πάρα πολύ, δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Είναι συνδυασμός και των δύο, βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα, δεν είχαμε ηρεμία αλλά και η ΑΕΚ παρουσιάστηκε με πολύ καλό πρόσωπο».

Για το αν αυτή ήττα θέτει αμφιβολίες στο κατά πόσο θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής: «Αυτό δεν θα το απαντήσω εγώ όμως θεωρώ πως δεν πρέπει να μηδενίζουμε την προσπάθεια, ήταν ένα κακό αποτέλεσμα που θα διαχειριστούμε κι ελπίζω από το επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Κάποτε και οι ήττες κάνουν καλό».

Για ενίσχυση τον Γενάρη: «Ακόμη δεν έχουμε συζητήσει, έχουμε κάποιες προκαταρκτικές σκέψεις, έχουμε ακόμη έναν μήνα και θα δούμε πώς θα πορευτούμε».