Σεραφείμ: «Είχαμε απόλυτο δίκαιο – Δεν μπορούμε να κάνουμε μακροχρόνια οράματα»

Απέφυγε να οριοθετήσει τους στόχους του Ολυμπιακού ο Κώστας Σεραφείμ στις δηλώσεις του μετά τη νέα νίκη των μαυροπράσινων επί της Καρμιώτισσας που τους ανέβασε στην τρίτη θέση, αναφέροντας πως βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και δεν μπορούν να κάνουν μακροχρόνιους σχεδιασμούς και οράματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας το λέγαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κι αποδείχθηκε στο γήπεδο ότι είχαμε απόλυτο δίκαιο. Για άλλη μια φορά ξεκινήσαμε κάπως νωθρά και η Καρμιώτισσα για ένα δεκάλεπτο μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, άνοιξε το σκορ και μας πίεσε. Ισοφαρίσαμε, φτιάξαμε ευκαιρέις για να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κι αφού η Καρμιώτισσα έχασε ευκαιρία βάλαμε δύο γκολ και προηγηθήκαμε 3-1. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, σε μια ολιγωρία δώσαμε στην Καρμιώτισσα την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι με το πέναλτι. Πήραμε τρεις βαθμούς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα βάζοντας τρία γκολ. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τη συνέχεια, να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ελπίζω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τη νίκη με την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στην Καρμιώτισσα και τον φίλο μου τον Χρύση, έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα και το μέλλον τους ανήκει.

Η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητές της, έχουμε πολλή ποιότητα, παίκτες με προσωπικότητα με πολύ καλά προσόντα και μπορούν μέσα από τις δυσκολίες να ανταποκρίνονται και να κερδίζουν παιχνίδια. Έχουμε πράγματι ρόστερ με πολλή ποιότητα κι αυτό μας βοηθά να λειτουργούμε καλύτερα. Έχουμε και το όπλο των πέντε αλλαγών, μπορείς να αλλάξεις το 50% της ομάδας.

Είπαμε πολλές φορές ότι βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πού θα μας βγάλει το τέλος του Απρίλη κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, είναι ένα πρωτάθλημα με ιδιορρυθμίες, ιδιόμορφο, δεν μπορείς να ξέρεις την Κυριακή πώς θα παρουσιαστείς λόγω πανδημίας και πώς ο αντίπαλος, αστάθμητοι παράγοντες, δεν μπορούμε να κάνουμε μακροχρόνιους σχεδιασμούς και οράματα. Αυτό που εύχομαι είναι την Κυριακή όλοι οι παίκτες να είναι στη διάθεσή μου για να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.