Σεραφείμ: «Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια – Θα το μάθετε από τη διοίκηση»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές έδωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Πάντως ο Σεραφείμ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στους μαυροπράσινους, τονίζοντας πως δεν έχει μπει στο ενδεχόμενο να σκεφθεί κάτι τέτοιο.

Αρχικά είπε: «Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα με τα γεγονότα με τον κύριο Πετράκη. Ευτυχώς καταφέραμε να περάσουμε το σοκ και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Ήταν μία ομάδα που έφτιαξε ο κύριος Πετράκης. Δεν αλλάξαμε τίποτα σήμερα και οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κερδίσουν μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που κερδίσαμε σε ένα γύρο την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι τυχαία και το δείξαμε. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Αποκτώντας ομοιογένεια και αυτοπεποίθηση η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες για να τερματίσουμε στις ψηλέ θέσεις. Μόνο μπροστά θα πάμε. Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ καλή συνέχεια. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και όπου μας βγάλει το τέλος του Απριλίου. Εύχομαι ολόψυχα το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα με υγεία. Αν αξίζουμε να τερματίσουμε στις ψηλές θέσεις θα το κάνουμε. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ να παραμείνω ως προπονητής. Κλήθηκα και θεωρώ ότι μπόρεσα να παρουσιάσω μία ομάδα ότι είχε τον προπονητή της. Από εκεί και πέρα ότι ανακοινώσιμο υπάρχει θα το μάθετε από τη διοίκηση».