Σέχου: «Όλες οι ομάδες αμύνονται με την Ομόνοια – Είμαστε άτυχοι»

Δηλώσεις στο πρόγραμμα του αγώνα της Ομόνοιας με τιν Ερμή παραχώρησε ο Σέχου ο οποίος στάθηκε στην ατυχία των πρασίνων και τις πολλές χαμένες φάσεις.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Σημαντικό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε τη σημαντικότητα του αγώνα και σαν παίκτες αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Τουλάχιστον να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα παίζοντας καλά και κερδίζοντας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι και δεν έχουμε δικαιολογίες για να πούμε στον κόσμο. Απλώς πρέπει να επιστρέψουμε στην έδρα μας και να κερδίσουμε τον αγώνα γι’ αυτούς».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια πρέπει να επιτεθεί: «Αν δεις τους αγώνες μας στο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες μένουν πίσω και να αμυνθούν απέναντι στην Ομόνοια. Πάντα ελέγχουμε το παιχνίδι, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό είναι όταν δημιουργούμε τις ευκαιρίες να τις εκμεταλλευόμαστε. Ελπίζω τη Δευτέρα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας γιατί θα τις έχουμε. Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε καλά, τα ελέγχουμε, κάνουμε πολλές φάσεις και είμαστε απλά άτυχοι που δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα. Αν δεις τους αγώνες, η ομάδα γενικά στο πρωτάθλημα παίζει πολύ καλά».

Για το αν η εμφάνιση στο παιχνίδι με την Γρανάδα βοήθησε στην ψυχολογία της ομάδας: «Ναι, σίγουρα. Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει για το επόμενο παιχνίδι τη Δευτέρα. Έχω πίστη και αυτοπεποίθηση πως τη Δευτέρα θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».