Σε λίγα λεπτά ανακοίνωσε και τη δεύτερη μεταγραφή

Λίγα λεπτά μετά την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε και τη δεύτερη ο Απόλλωνας.

Η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε για τη συμφωνία της με τον Ισραέλ Κολ, που όπως κι αυτή του Μπασέλ Ζράντι, ήταν γνωστή εδώ και μέρες.

Ο Αργεντινός υπέγραψε διετές συμβόλαιο, μέχρι τον Μάιο του 2023.

Πρόκειται για 27χρονο μέσο (αγωνίζεται τόσο ως «δεκάρι» όσο και ως κεντρικός χαφ), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 30 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Ίσραελ Κολ μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο «Ίσρα» γεννήθηκε στην Κόρντομπα τον Ιούλιο του 1993 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου.

Ο 27χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Φέρο στην οποία αγωνίστηκε για μια τετραετία. Μετά από ένα μικρό πέρασμα στη Σαρμιέντο το 2016, μετεγράφηκε στην Σέντραλ Κόρδοβα όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Την επόμενη χρονιά διέσχισε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Παναχαϊκής όπου παρέμεινε για ενάμιση σεζόν πραγματοποιώντας 41 συμμετοχές και σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Τον Ιανουάριο του 2020 μεταγράφηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Μάιο συμπληρώνοντας 41 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία».