Σε καλό δρόμο του Κυριάκου

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ετοιμάζουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς (2020-2021), έτσι ώστε να φανεί ανταγωνιστικό και να «κτυπήσει» τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «λέοντες» ύστερα από την ανανέωση συμβολαίου με τον Μάρκο Αντάμοβιτς, τη συμφωνία με τον Βασίλη Παπαφώτη για την υλοποίηση της μεταγραφής και την πρόταση με προϋποθέσεις προς τον Κίκο, φαίνεται ότι κλείνουν άλλο ένα σημαντικό ζήτημα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ επιθυμεί να κρατήσει στη Λεμεσό έναν κορμό και γύρω από εκείνον να κτίσει ένα ισχυρό σύνολο που θα μπορέσει να καταγράψει σημαντικές επιτυχίες την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μιας και δεν υπάρχουν υποχρεώσεις στα σαλόνια της Ευρώπης.

Ο φιλόδοξος κόουτς υπολογίζει πολύ στις δυνατότητες του Χάρη Κυριάκου και εισηγήθηκε την παραμονή του.

Η διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και οι ενδείξεις είναι ιδιαίτερα θετικές για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Πιο συγκεκριμένα, στον έμπειρο μπακ προτάθηκε μείωση των απολαβών του και επέκταση του συμβολαίου του, ένα γεγονός που δεν βλέπει αρνητικά, αντιθέτως.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει για τουλάχιστον άλλα δυο χρόνια στην ομάδα, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που διεκόπη οριστικά. Να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκου ήταν στην ομάδα που έφερε το κύπελλο στη Λεμεσό, ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια.