Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός στην Ένωση

Ο προγραμματισμός στην Ένωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Επικεφαλής του προγραμματισμού είναι ο Λουκάς Οικονόμου. Το χτίσιμο της ομάδας ξεκίνησε από τον προπονητή με τη σύναψη συμφωνίας με τον Μαρίνο Σατσιά και συνεχίζεται με επαφές με ποδοσφαιριστές. Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Βεσελόφσκι, ενώ έγινε πρόταση για ανανέωση στους  Λουσέρο και Μπάλαζιτς.

Στο μεταξύ, οριστικά η Ένωση θα διοικείται πλέον από το σωματείο και όχι από την εταιρεία. Επικεφαλής της νέας διοίκησης είναι ο Κυριάκος Ττίκης. Αναμένεται ο ορισμός νέας εκλογικής συνέλευσης για να επισημοποιηθεί η νέα διοίκηση.

Στο μεταξύ χθες το σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση ότι στο δσ. συμμετέχουν έως τώρα οι: Γεώργιος Πιττάτζιης, Φώτης Τρίαρος, Τζιοβάννης Κουζαλής, Παναγιώτης Σκάττος.

Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση σήμερα στις 18:30 στην κλειστή αίθουσα του Δήμου Παραλιμνίου με σκοπό την παρουσίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, αλλά και του πλάνου λειτουργίας.

Στη γενική συνέλευση θα υπάρξει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει και αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.