Σε εφαρμογή το πλάνο, προσοχή σε τρεις θέσεις

Στον ΑΠΟΕΛ έβαλαν σε πλήρη εφαρμογή τα πλάνα τους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Πλάνα που προβλέπουν μείωση του προϋπολογισμού στο μισό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα θα χάσει την ποιότητά της. Στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη και της επιτροπής προγραμματισμού είναι να δημιουργήσουν σαφώς καλύτερη από την περσινή ομάδα, η οποία θα μπορεί να διεκδικήσει είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους και παράλληλα να κάνει πρωταθλητισμό στην Κύπρο.

Τρεις υπερβάσεις

Μπορεί να λέχθηκε ότι κανένας ποδοσφαιριστής από τη νέα σεζόν δεν θα αμείβεται με περισσότερες από 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, ωστόσο κάποιες υπερβάσεις θα γίνουν προκειμένου να έρθουν τρεις παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Μιλούμε για τερματοφύλακα, εξάρι που θα κάνει κουμάντο σε ολόκληρη την ομάδα και σέντερ φορ που δεν θα έχει καμία σχέση με τους περσινούς επιθετικούς.

Η προσοχή στην Ελλάδα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην Ελλάδα και ήδη από αυτή τη εβδομάδα θα έχει μάτια πάνω σε ποδοσφαιριστές, ξένους και Ελλαδίτες που έχουν προταθεί στον ΑΠΟΕΛ. Όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα το πρωτάθλημα αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο με αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ και όλοι οι αγώνες θα είναι νυχτερινοί και θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Μαζί με τον Ουζουνίδη, πολλοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσουν από τηλεοράσεως τους αγώνες προκειμένου να εντοπίσουν πιθανούς «στόχους» της ομάδας τους. Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει να είναι σίγουρος για την ποιότητα των παικτών που θα επιλέξει και να αποφύγει οποιοδήποτε ρίσκο.

Προσεχώς εξελίξεις

Αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, είτε για παίκτες που είναι στην ομάδα και θα φύγουν ή… θα μείνουν, είτε για παίκτες των οποίων θα γίνει επέκταση των συμβολαίων, όπως είναι ο Αλ Τάμαρι. Πάντως στο πλαίσιο των ανακοινώσεων που αναμένονται, δεν αποκλείεται να έχουμε και σημαντικές εκπλήξεις καθώς παίκτες του ΑΠΟΕΛ, όπως ο Ιωάννου και ο Αλ Τάμαρι, αποτελούν μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων στο εξωτερικό, οι οποίες όμως, λόγω της πανδημίας, δεν προχώρησαν με συγκεκριμένες προτάσεις προς τη διοίκηση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.