Σε αυτό το γήπεδο θα γίνει το Αραράτ-Ομόνοια – Ημέρα και ώρα

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Ομόνοια, καθώς και το στάδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, ανακοίνωση η Αραράτ, αντίπαλος των πρασίνων στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, το παιχνίδι θα γίνει στο «Yerevan Football Academy Stadium» την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 19:00 ώρα Αρμενίας (δηλαδή στις 18:00 ώρα Κύπρου).

Πρόκειται για νέο γήπεδο καθώς άνοιξε τις πύλες του στις 29 Απριλίου 2013. Ιδιοκτήτης του γηπέδου είναι η Ομοσπονδία της χώρας. Η χωρητικότητά του είναι αρκετά μικρή, καθώς μόνο 1,428 θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στις κερκίδες. Φυσικά, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βρίσκεται κανένας ελέω των περιορισμών για τον κορωνοϊό.

Το γήπεδο είναι μέρος του Τεχνικού Κέντρου-Ακαδημίας της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αρμενίας, το οποίο λειτούργησε επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου 2010 στην παρουσία του τότε προέδρου της UEFA, Mισιέλ Πλατινί.

Στο κέντρο πέραν από το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, υπάρχουν επίσης εννέα γήπεδα προπόνησης (οκτώ με φυσικό και ένα με τεχνητό χλοοτάπητα), τέσσερα υπαίθρια γήπεδα τένις, μια εσωτερική αίθουσα για άσχηση, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο και ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων με 49 δωμάτια.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή της, και η Ομόνοια: Όπως έχουμε ενημερωθεί πριν λίγο από την ΟΥΕΦΑ, ο αγώνας με αντίπαλο την Αραράτ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League θα διεξαχθεί στην Αρμενία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 19 Αυγούστου, στο «HFA Academy stadium» και θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Κύπρου.