Σε αναμμένα κάρβουνα στην Ομόνοια, περνούν από εξετάσεις οι νέοι τραυματίες

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Ομόνοια για τους νέους τραυματίες που προέκυψαν από το παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν, αλλά και τους προηγούμενους.

Αρχικά, από ιατρικές εξετάσεις θα περάσουν οι Μποτεάκ-Κίκο-Τσέποβιτς οι οποίοι τραυματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, με την περίπτωση του Γάλλου να θεωρείται η πιο… επικίνδυνη. Ο Μποτεάκ, πάτησε άσχημα μετά από μονομαχία και αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος. Ο ίδιος ανάρτησε μετά το παιχνίδι πως ελπίζει να μην είναι κάτι σοβαρό και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις ιατρικές εξετάσεις.

Πιο καθησυχαστικά είναι τα δεδομένα για Κίκο και Τσέποβιτς. Όσον αφορά στον Ατιέμγουεν, κατέγραψε τα πρώτα του επίσημα λεπτά και φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Στην Εσθονία ταξίδεψε και ο Ντούρις ο οποίος σιγά σιγά μπαίνει κι αυτός σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Για τους αγώνες με την Άντβερπ, θεωρείται δεδομένη η απουσία των Κούσουλο-Λέτσιακς, ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει ο Χούμποτσαν με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι υπέρ του.

Η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης, έτσι τα νεότερα αναμένονται μέχρι την Παρασκευή για την κατάσταση των πιο πάνω.