Σχέδιο για τελικό Champions League στο Γουέμπλεϊ με 22.500 οπαδούς

Στους 22.500 οπαδούς ευελπιστούν στην βρετανική Κυβέρνηση να φτάσει η παρουσία του κόσμου στον τελικό του φετινού Champions League εφόσον τελικά αποχωρήσει από την Πόλη και μεταφερθεί στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τους Times, το μεγάλο παιχνίδι της 29ης Μαΐου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να γίνει στο Ataturk Stadium της Πόλης λόγω του lockdown στο οποίο βρίσκεται η Τουρκία και της άγνωστης εξέλιξης των πραγμάτων στην χώρα με την πανδημία.

Το Λονδίνο φαντάζει η ιδανική και καταλληλότερη επιλογή αυτή τη στιγμή, η βρετανική Κυβέρνηση ήδη συζητά με την UEFA και οι Times αναφέρουν ότι στο σχέδιο των αγγλικών ποδοσφαιρικών Αρχών θα είναι η παρουσία 22.500 οπαδών στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ» για τον «εμφύλιο» της Τσέλσι με την Σίτι.

Άλλωστε, ήδη έχει γίνει ο τελικός του LeagueCup με 8.000 οπαδούς, ο τελικός του Κυπέλλου στις 15 του Μάη έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί με 21.000 ανθρώπους στις εξέδρες και στόχος των Βρετανών είναι να μπουν στο γήπεδο 21.500 οπαδοί εφόσον το τελευταίο ματς του φετινού Champions League μεταφερθεί στο «στολίδι» της αγγλικής πρωτεύουσας.