Σχέδια επί χάρτου!

Δύο πολύ δυνατά φιλικά έχει το σημερινό μενού...

Όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος τόσο αυξάνονται και οι δυνατοί φιλικοί αγώνες, οι οποίoι αποτελούν σημαντικό κριτήριο για τους προπονητές ενόψει της συνέχειας και της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας των ομάδων.

Σήμερα (02/08) στις 19:00 είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια μεταξύ ομάδων του Big – 6 και το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις αρετές αλλά και να διαπιστώσει ενδεχόμενες αδυναμίες τους. Η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στις 19:00, ενώ την ίδια ώρα ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Ο αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα μεταδοθεί από την Cablenet ενώ αυτός του Τσιρείου θα προβληθεί μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της ομάδας στο #YouTube (www.youtube.com/apollonwebtv).

Πρόκειται για σημαντικά φιλικά αφού θα φανεί σε έναν σημαντικό βαθμό η ετοιμότητα των ομάδων ενόψει της έναρξης του μαραθωνίου (22-23 Αυγούστου), όπως και γενικότερα τα αποτελέσματα της δουλειάς των Τιμούρ Κετσπάγια, Μαρίνου Ουζουνίδη, Σοφρώνη Αυγουστή και Νταβίντ Κανέδα, οι οποίοι αναμένεται να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και αρκετούς ποδοσφαιριστές ώστε να καταλήξουν σιγά-σιγά στο τελικό τους πλάνο.