Σαν να μην αντιλαμβάνεται ο Ντε Βινσέντι που δεν βάζει μυαλό

Αψυχολόγητη; Θέμα νοοτροπίας; Απρόσεκτο παίξιμο; Όπως και να το δεις, η ενέργεια του Τόμας ντε Βινσέντι στο 30’ που λίγο έλειψε να… κόψει το πόδι του Χέιτλι, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ακόμα και σε αυτή την δύσκολη φάση που βρίσκεται η ομάδα του, φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό.

Η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, παλεύει ώστε να προλάβει το τρένο της πρώτης εξάδας και ο Αργεντινός σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, χτυπά επικίνδυνα τον αντίπαλο του αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς. Οι φίλαθλοί των γαλαζοκιτρίνων… ωρύονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ και στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται έντονα ενοχλημένοι με την ενέργεια του 31χρονου.

Έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Επανήλθε με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, με σκοπό να αρχίσει η ομάδα της πρωτεύουσας μια νέα αντεπίθεση που θα την ανεβάσει στην βαθμολογία ώστε να χτυπήσει θέση στο πρώτο γκρουπ.

Υπολογίζουν όμως χωρίς τον Ντε Βινσέντι ο οποίος προφανώς και… κρέμασε τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κανείς δεν γνωρίζει αν οι γαλαζοκίτρινοι θα έπαιρναν το ματς με τους Λαρνακείς αν ήταν 11 εναντίον 11. Όμως ο Αργεντινός στέρησε το δικαίωμα από την ομάδα του να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τη νίκη και κατ’ επέκταση τη συνέχεια της αντεπίθεσης μετά τη νίκη επί του Ερμή.

Ο 31χρονος τουλάχιστον θα έπρεπε να σέβεται το γεγονός πως πληρώνεται αδρά από τον ΑΠΟΕΛ και πως κατά καιρούς ανέχονται τα… τερτίπια του. Άργησε πολύ ναι πει το «ναι» για μείωση των απολαβών του το Καλοκαίρι, εν τέλει έμεινε στον Αρχάγγελο ωστόσο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες κανενός. Και με τέτοιες ενέργειες, φέρνει τον εαυτό του σε ακόμα πιο δύσκολη θέση…