Σακκάς: «Κρατάμε τη μεγάλη προσπάθεια – Πιστεύω πολύ στα παιδιά»

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μετά την ήττα από την ΑΕΛ (2-1) στο Μακάρειο, αναφέροντας πως πιστεύει πολύ στους ποδοσφαιριστές του και συγχαίροντάς τους που πάλεψαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την ποιότητα κάποιων παικτών της ΑΕΛ, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, χρειάστηκαν κάποια λετπά για να προσαρμοστούμε κι ήταν λίγο δύσκολο για εμάς να τρέχουμε το αποτέλεσμα όμως βρήκαμε τις δυνάμεις, ισοφαρίσαμε.

Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε ισοδύναμο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε εμείς σε κάποια φάση κι αμέσως μετά ήρθε ένα γκολ κι εκεί ήταν δύσκολο να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Κρατάμε τη μεγάλη προσπάθεια, έγινε και σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές μου, τα έδωσαν όλα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ πολύ σύντομα και νομίζω ότι με μια καλή προσπάθεια κι αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πετύχουμε αυτό που ζητάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι η νίκη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά, να τους δώσω ξανά τα συγχαρητήριά μου γιατί πάλεψαν και σήμερα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».