Ρεκόρ Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού

Σε μια θητεία στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει 114 συνεχείς παρουσίες στον πάγκο του, που είναι και ρεκόρ, αφού ο Μπάγεβιτς έχει 108.

Στο Ηράκλειο – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας – ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τις 90 νίκες με τον Ολυμπιακό στην ιστορία της Super League, και είναι πλέον στην 4η θέση ανάμεσα στους προπονητές με τις περισσότερες νίκες στη Super League, αφού μόνο ο Γιώργος Παράσχος, ο Γιώργος Δώνης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν πάνω από 90. Φυσικά ο Πορτογάλος υπερτερεί των άλλων σε ποσοστά νικών, καθώς έχει πολύ λιγότερα παιχνίδια.

Επίσης εδώ και λίγες εβδομάδες ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού με τη μεγαλύτερη χρονικά θητεία στην ιστορία της ομάδας, από την ίδρυση της Α’ Εθνικής.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπλήρωσε στον Ολυμπιακό τρεις σεζόν και έφυγε τo Νοέμβριο της τέταρτης, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη μπήκε στο Δεκέμβριο της τέταρτης σεζόν. Ο Μπάγεβιτς έχει βέβαια περισσότερα παιχνίδια, γιατί έκανε και δεύτερη θητεία.

Ωστόσο σε μια θητεία ο Πέδρο Μαρτίνς έχει 114 συνεχείς παρουσίες στον πάγκο του Ολυμπιακού, που είναι και ρεκόρ. Και αυτό διότι ο Μπάγεβιτς έχει 108.