Ράκιτις: «Να κάνουμε την Μπάγερν να υποφέρει»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Μπάγερν, ο Ιβάν Ράκιτιτς, μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Super Cup (22:00).

Οπως δήλωσε ο Κροάτης μέσος, προσωπικός του στόχος αλλά και της ομάδας του είναι να κατακτήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο αλλά και να κάνουν τους Βαυαρούς να… υποφέρουν.

«Η Μπάγερν έδειξε την ανωτερότητα της και στην Ευρώπη, όμως το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και παρά τη δυσκολία που έχει ένα ματς απέναντι σε τέτοιου είδους αντίπαλο, ξέρουμε ότι αυτούς τους τελικούς τους δίνεις για να τους κερδίσεις.

Αυτό λοιπόν έχουμε και εμείς στην Σεβίλλη ως επιδίωξη. Είμαι εδώ για να δώσω μία χείρα βοηθείας χάρη και στην εμπειρία μου και είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ εκ νέου την Σεβίλλη σε έναν τελικό.

Έχω ήδη κερδίσει τίτλους με αυτή τη φανέλα και δεν είναι εύκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που έχω. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς. Εδώ βρήκα ένα ωραίο γκρουπ, υπάρχει ενότητα, ταπεινότητα και φιλία και αυτά τα στοιχεία είναι που έχουν κάνει την Σεβίλλη να νικάει αντιπάλους που στη θεωρία είναι ανώτεροι.

Θέλω να απολαύσω την εμπειρία του να παίξουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και να τους κάνουμε να υποφέρουν».