«Πυροβόλησαν» και θα «πυροβολούσαν» και άλλο…

Ανέλπιστα ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα επιτεύγματα κάποιων παικτών στο σκοράρισμα θα διαγραφούν. Μέχρι τη διακοπή είχαν «πυροβολήσει» αρκετά και θα… «πυροβολούσαν» και άλλο.

Στη Β΄ Κατηγορία, την πρωτιά είχε ο Ντιόγκο Άλβες Ράμος της Καρμιώτισσας με 17 γκολ και τον ακολουθούσαν οι Ανδρέας Κυπριανού του Οθέλλου και Γκλεόφιλο του Άρη με 13 γκολ. Ένα λιγότερο (12) είχε ο αγέραστος Ανδρέας Παπαθανασίου του Ερμή.

Στη Γ΄ Κατηγορία ο Νικόλας Πέππος της ΜΕΑΠ είχε πετύχει 21 γκολ, δύο περισσότερα από τον Έντουαρντ Μασίνουα της ΠΑΕΕΚ ενώ στην 3η θέση ήταν ο Ανδρέας Πιτταράς του Χαλκάνορα με 16 γκολ.

Τέλος στην Επίλεκτη Κατηγορία, ο Γιώργος Ξενοφώντος της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς προπορευόταν με 17 γκολ και από 14 γκολ είχαν σκοράρει οι Δημήτρης Τζιωνής της Ομόνοιας 1948 και ο Ηλίας Χρυσοστόμου της Ολυμπιάς Λυμπιών.

Προηγούμενο άρθροZήτησε να φύγει ο Βασιλακάκης
Επόμενο άρθρο«Κόβει» τον Ολυμπιακό από την Α1 η ΕΟΚ!
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.