Ψύχρα… καλοκαιριάτικα!

Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από πλευράς Ανόρθωσης στην πρόταση που του κατέθεσε για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι θεωρούν αφενός ότι η πρόταση σε καμία περίπτωση δε φανερώνει έλλειψη σεβασμού, αφετέρου ότι ο Ισπανός μέσος χειρίστηκε εντελώς λανθασμένα την υπόθεσή του, με τις δηλώσεις που έκανε ουσιαστικά να τον απομακρύνουν πολύ από την παραμονή του.

Η διοίκηση είναι έντονα απογοητευμένη, θεωρώντας ότι ο παίκτης δεν άφησε κανένα περιθώριο για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Η προσφορά που του κατέθεσε, όχι απλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αυξηθεί, αλλά δεν αποκλείεται ακόμη και να αποσυρθεί.

Επί του παρόντος δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο είναι γεγονός ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν ψυχρανθεί πολύ. Το ερώτημα είναι αν είναι εφικτό να… ζεσταθούν ξανά, προκειμένου να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Να θυμίσουμε πως δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα έκαναν οι Σάββας Πηλακούτας και Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Προηγούμενο άρθροΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 28/05/20
Επόμενο άρθρο2020, χρονιά νέων κινήτρων!
ΑΝΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ
Γεννήθηκε στο Μαρώνι της επαρχίας Λάρνακας. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Frederick και άρχισε την επαγγελματική της πορεία το 2000 από το ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα 92.8». Εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΡΙΚ, LTV και Plus Tv. Στον έντυπο Τύπο είχε συνεργασίες με το αθλητικό περιοδικό «Shoot & Goal», την εβδομαδιαία εφημερίδα Mega Sport κ.ά. Από τον Αύγουστο του 2004 ανήκει στο μόνιμο δυναμικό του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Πολίτης». Σχεδόν 16 χρόνια αφού το σημαντικότερο της κριτήριο σε μια δουλειά, είναι το καλό κλίμα. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Λάρνακα, είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.