Ψηλά ο Μάριος, θέλουν… πολλά για να δώσουν Βα

Ο Κάμερον Τόσακ αναζητά παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στο πλάνο του τη νέα, δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Στην Πάφο FC θέλουν να εμφανιστούν άκρως επιθετικοί την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να είναι θελκτικοί στον κόσμο τους, κυνηγώντας παράλληλα και διακρίσεις.

Στα του προγραμματισμού, οι γαλάζιοι κατέθεσαν ικανοποιητική πρόταση ανανέωσης στον Ανδρέα Φιλιώτη, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής κατηφορίζει προς τη Λεμεσό και τον Απόλλωνα…

Ψηλά στη λίστα είναι ο Μάριος Στυλιανού. Ο δεξιός μπακ άνηκε στην Ανόρθωση, όμως δεν κατέγραψε συμμετοχή και τέλη Ιανουαρίου παραχωρήθηκε δανεικός στην Ομόνοια, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε μόλις ένα παιχνίδι κυπέλλου. Το στατιστικό αυτό είναι αρνητικό για εκείνον, που ψάχνει ένα σύνολο στο οποίο θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα μπορέσει να δείξει τις ικανότητές του.

Ένας από τους παίκτες που άφησαν θετικές εντυπώσεις πέρσι, είναι ο Βα. Ο Ανγκολέζος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί σε κάποια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν. Η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική για να αρχίσουν οι συζητήσεις.