Ψάχνουν κάτι σαν… Στογιάνοβιτς

Στον Απόλλωνα έχουν σκοπό να αξιοποιήσουν δεόντως το δικαίωμα να πάρουν παίκτες για τον Κατάλογο Β. Αναμένεται να αποκτήσουν δύο ή και τρεις με δεδομένο ότι έχει… γεμίσει ο Κατάλογος Α’.

Οι υπεύθυνοι εξετάζουν ήδη υποψηφιότητες κεντρικών χαφ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μικρή λίστα βρίσκονται ένας Βραζιλιάνος και ένας Ισπανός, κάτω των 22 χρόνων.

Ιδανική επιλογή θα είναι ένας παίκτης που όχι μόνο θα κάνει πολλές δουλειές στον άξονα, αλλά θα πατά περιοχή και θα σκοράρει.

Τέτοια χαρακτηριστικά είχε ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Λούκα Στογιάνοβιτς, ο οποίος ήρθε σε μικρή ηλικία από τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνα.

Ήταν ένας από τους παίκτες που ανήκαν στο γραφείο του γνωστού μάνατζερ – επιχειρηματία Πίνι Ζάχαβι. Ακολούθως πήγε στη βελγική Μουσκρόν, της οποίας είχε τη διαχείριση ο Ισραηλινός. Πρόσφατα ο Σέρβος χαφ πήρε μεταγραφή στην ομάδα Chicago Fire των ΗΠΑ.

Δεν θα πάρουν άλλον

Οι κυανόλευκοι, μετά την απόκτηση Αντρέα Φιλιώτη (το συμβόλαιό του είναι για 1+1+1 χρόνια), δεν σκοπεύουν να πάνε για άλλη μεταγραφή Κύπριου. Τους προτάθηκε, μεταξύ άλλων γηγενών, ο επιθετικός της ΕΝΠ Δημήτρης Θεοδώρου. Δεν αδιαφόρησαν εντελώς για την περίπτωσή του, αλλά όταν άκουσαν την κοστολόγησή του (γράφτηκε το ποσό των 250.000 ευρώ), απάντησαν «ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε».