«Ψάχνεται» ο Αμπτουλάγιεφ

Ο Αραζ Αμπτουλάγιεφ δεν βρήκε ακόμη τα πατήματα του στο Δασάκι και είναι ένα από τα θέματα που στοίχισαν στον Εθνικό από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Αζέρος επιθετικός που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει.

Τόσο με τον Απόλλωνα όσο και με την ΠΑΕΕΚ ο 29χρονος ποδοσφαιριστής παρά το ότι ξεκίνησε βασικός εντούτοις δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ηλίας Χαραλάμπους τον έκανε αλλαγή και στους δύο αγώνες.

Όπως και να έχει ο Κύπριος τεχνικός εξακολουθεί να πιστεύει στην αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή και ο Αζέρος επιθετικός με τη σειρά του είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να βρει τον καλό του εαυτό.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε στους παίκτες του για την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από την ΠΑΕΕΚ. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε παρατηρήσεις και ταρακούνησε τους ποδοσφαιριστές του. Ταυτόχρονα τους κάλεσε να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να ξεχάσουν τον αγώνα και να βάλουν στο μυαλό τους μόνο την Ανόρθωση. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ανόρθωση και Δόξα.