Ψάχνει τον εκλεκτό ο Μάκης

Το βάρος στη Νέα Σαλαμίνα έχει πέσει στο κεφάλαιο του νέου προπονητή.

Δύο ήταν οι βασικές εκκρεμότητες τις πρώτες μέρες μετά την οριστική διακοπή της σεζόν. Χρονικά, η παραμονή του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου, ένα θέμα που λύθηκε με… συνοπτικές διαδικασίες και η συνέχιση της συνεργασίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, έτσι ο σύλλογος βρίσκεται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Ελλαδίτη τεχνικού.

Το κενό είναι προφανώς μεγάλο και αντίστοιχη είναι και η πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες για να πάρουν στο «Αμμόχωστος» τουλάχιστον έναν… ισάξιο του προηγούμενου κόουτς.

Εύκολο δεν είναι, όμως ο Παπαϊωάννου γνωρίζει αυτά που χρειάζεται να έχει ο νέος τεχνικός και θα προσπαθήσει να βρει όσα περισσότερα μπορεί στον εκλεκτό.

Οι πληροφορίες που είχαν βγει προς τα έξω ήταν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής θα έχουμε εξελίξεις.

Χθες, το μέλος του δ.σ. Γιώργος Κωνσταντίνου, δήλωσε πως μέχρι τη Δευτέρα θα κατατεθούν εισηγήσεις μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόσθεσε πως στη λίστα βρίσκονται τόσο Κύπριοι όσο και ξένοι. Σημείωσε, τέλος, πως οι προσθαφαιρέσεις θα αρχίσουν με την πρόσληψη του νέου προπονητή, πάντα σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή.

Προηγούμενο άρθρο«Στο β’ ημίχρονο του τελικού με Ρεάλ δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε»
Επόμενο άρθρο«Ξηλώνεται» ο Αρχάγγελος
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Δεν ονειρεύτηκε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα γινόταν αστροναύτης, υπερήρωας ή... έστω επαγγελματίας αθλητής. Ονειρεύτηκε όμως ότι θα υπηρετούσε τον αθλητισμό και ότι θα έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Σπούδασε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Louisville (Kentucky) των ΗΠΑ και αποφοίτησε με B.Sc. από το School of Communications Studies του Spalding University και minor in Business Studies. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, το 2003, εντάχθηκε σχεδόν άμεσα στην αθλητική ομάδα του «Πολίτη», μέλος της οποίας αποτελεί μέχρι σήμερα. Έχει επίσης εμπειρία στην τηλεόραση με μεταδόσεις αγώνων καλαθόσφαιρας και διεθνούς ποδοσφαίρου, επίσης από το 2003 μέχρι σήμερα (LTV, Cytavision), αλλά και στο ραδιόφωνο του Πολίτη (107,6) με αθλητικές εκπομπές. Δηλώνει αντικειμενικός, όμως αυτό δεν... ισχύει 100% αν μιλάμε για Man Utd, ΟΦΗ και Indiana Pacers! Σας προειδοποιήσαμε!