Ψάχνει την… ιδανική ενδεκάδα

Η αποστολή της ΑΕΛ θα… κατηφορίσει σήμερα από τον Αγρό όπου διαμένει, με σκοπό να δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με τη Δόξα στο Μακάρειο (19:00).

Μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων, πέραν του σημερινού αγώνα, η ΑΕΛ θα δώσει ακόμη τρία φιλικά, τα δύο εκ των οποίων είναι με δυνατούς αντιπάλους, οι οποίοι προσφέρονται για χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 22-23 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, το Σάββατο 8/8 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ στο τελευταίο παιχνίδι θα τα πουν με την ΑΕΚ στο «Αρένα» (14/8). Ουσιαστικά, σιγά – σιγά ο Ντούσαν Κέρκεζ θα αρχίσει να δίνει περισσότερο χρόνο στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ως βασικούς και αναλόγως θα προβαίνει σε προσθαφαιρέσεις για να βρει το ιδανικό σχήμα ενόψει της πρεμιέρας.

Ο Κέρκεζ είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται αυτή την περίοδο και ευελπιστεί ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του θα αποκτάει ακόμη καλύτερο ρυθμό. Σημειώνεται ότι η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων θα παραμείνει στον Αγρό και θα προπονείται στο Πελέντρι μέχρι τις 7 Αυγούστου, οπόταν θα επιστρέψει στη βάση της.

Ψάχνει για δεξιό μπακ

Χωρίς άγχος ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ συνεχίζει το ψάξιμο για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας, στο οποίο μπορούν φυσικά να δώσουν λύσεις οι Χάρης Κυριάκου και Μηνάς Αντωνίου. Ο Βόσνιος προπονητής θέλει να είναι βέβαιος για την επιλογή του και γι’ αυτό τσεκάρει προσεχτικά όσους ποδοσφαιριστές που του προτείνονται. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.