Η αποχώρηση Εγγλέζου και το… στοίχημα

Παρελθόν από την Ανόρθωση θα αποτελέσει ο Νικόλας Εγγλέζου.

Ο 26χρονος ακραίος και η «Κυρία» συμφώνησαν πως η λύση της συνεργασίας τους είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών και ο ποδοσφαιριστής ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τη σεζόν που διεκόπη ο Εγγλέζου κατέγραψε πέντε συμμετοχές και από τη στιγμή που τη νέα περίοδο ο ανταγωνισμός θα ήταν ακόμη σκληρότερος για τον ίδιο, πολύ δύσκολα θα έβρισκε στους κυανόλευκους τον χρόνο που επιθυμεί.

Υπενθυμίζουμε πως στην Ανόρθωση για το αριστερό άκρο της άμυνας αποκτήθηκε ο Άντσερσον Κορέια που αναμένεται να είναι η βασική επιλογή, ενώ παραμένει στην ομάδα και ο Γεβγέν Σελίν που ήταν ο βασικός της περσινής σεζόν, όπως και ο Ρενάτο Μαργκάσα που επίσης μπορεί να καλύψει επιτυχώς τη συγκεκριμένη θέση.

Το ότι θα προκύψει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, που στην Ανόρθωση όποτε χρειάστηκε ανταποκρίθηκε επαρκώς, πρέπει να θεωρείται δεδομένο και το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει ο Κύπριος άσος να «μετακομίσει» σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους ή αν θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.